ART4FRIENDS

Wonen wordt zoveel leuker met een mooi en persoonlijk schilderij aan de muur. Iets wat je raakt en zelf uitzoekt. Bij huren zit je nergens aan vast. Elk jaar kies je weer een nieuw pareltje dat je woonruimte mooier maakt en jou blij maakt.
Art4Friends biedt je de mogelijkheid kunst te huren tegen een voordelig tarief. Je zoekt het schilderij naar keuze uit op de website of maakt een atelierafspraak.

Art4Friends biedt daarnaast de mogelijkheid kunst te kopen door middel van gespreide betaling en het opbouwen van een spaartegoed. Je bouwt  in het huurbedrag een percentage spaartegoed op. De maximale spaartermijn is vijf jaar. Het gespaarde bedrag à € 500,- kan dan aangewend worden voor een kunstwerk. Stoppen met de overeenkomst is altijd mogelijk. 
Art4Friends is een concept op basis van vertrouwen. De kunstenaar pakt het werk voor je in. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer naar de plaats van bestemming en het retourneren.Je kunt gebruik maken van de Haal & Breng service.
Voorwaarden en contract op aanvraag.

Bedrijven
Wil je de uitstraling van je duurzame bedrijf ondersteunen met passende kunst? Ik denk graag mee welke serie het beste past bij jullie bedrijf. Het ene bedrijf houdt van schoonheid en rust; het andere bedrijf lokt graag een pittig gesprek uit en probeert zijn medewerkers te kietelen. Het vakantiegevoel versterken met zonnige Kustlijnen en Vulkanische landschappen is ook een optie. Of kiest jouw bedrijf hippe kleuren? Voor elk bedrijf selecteer ik de beste schilderijen die passen bij de bedrijfsfilosofie en de 'totale feel naar een hoger level brengt'. Bij bedrijven komt de kunstenaar de werken persoonlijk brengen en de ruimte inrichten in overleg.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via de mail info@elsvegter.nlTarieven (per schilderij)

Huren partikulier - € 150,- / € 200,- / € 250,- per jaar afhankelijk van de serie.
€ 250,- voor series Landhuid / Vulkanische grond / Verstild land
€ 200,- voor series Laagland-Opperlaag en Huidlandschappen (Kustlijnen op verzoek)
€ 150,- voor serie Assemblages (Exclusief In loving memory)

Sparen partikulier - bovengenoemd bedrag plus € 50,- extra per jaar per schilderij.
Spaartegoed is aanbetaling voor schilderij; wordt niet uitgekeerd.

Huren bedrijf - € 1200,- per jaar voor max. 8 schilderijen.
Prijzen voor bedrijven zijn exclusief btw.