Hulp bij schrijven

Webteksten en nieuwsbrieven
Heb je moeite met duidelijk en pakkend formuleren?
Ben je geen ster in foutloos Nederlands?

Wil je webteksten laten redigeren, herschrijven of je nieuwsbrief laten schrijven? Neem dan contact op via de mail. Ook kun je bij mij terecht voor het laten schrijven van een tekst over je werk als kunstenaar. 

Review Galerie Sille: Ik ben echt heel erg blij met jou. Je voelt het zo goed aan wat ik bedoel, nieuwsbrief was super. Echt fijn!! 

Interviews schrijven
Voor de website en de Nieuwsbrief van Taal Doet Meer maak ik interviews met hun vrijwilligers.
Lees hier enkele verhalen. of lees het duo-interview met Marcel en Omar. Heeft jouw organisatie mooie interviews en verhalen nodig? Graag ga ik op pad om met mensen te praten om hun verhaal te horen en de interviews te schrijven. Interesse? Mail me want schrijven doe ik graag - net als schilderen.

Lessen social media
Kunstenaars en ondernemers die zich meer willen profileren op internet kunnen veel profijt hebben van social media. In een korte workshop of privéles leer je hoe je LinkedIn, Twitter, (zakelijk) Facebook en een blog kunt gebruiken om je werk onder de aandacht te brengen. Zo zet jij je bedrijf of je kunstwerken effectief op de kaart. 
€ 500,00 voor een kaart met 10 privé-lesuren 
€ 120,00 voor 2 uur - prijzen excl. btw

Review Mylene Hohle: Dank je wel voor alle goede support en geduldige uitleg die je me hebt gegeven over social media. Je hebt me enthousiast gemaakt en genoeg motivatie aangereikt om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Ik kan je werkelijk aanraden als trainer voor social media! 

Review Vera Winkel: Met de duidelijke uitleg en praktische handvatten van Els heb ik mijn eerste twitterbericht verstuurd! En wat leuk als daar meteen op wordt gereageerd. Daar word je enthousiast van. Ik beveel je deze kundige, hartelijke en creatieve trainer van harte aan.

_____________________________

Opgave per mail  info@elsvegter.nl
Follow X  @elsevegter
Follow @elsjevegter Instagram