Lessen & workshops 2018

Inspiratiereis Down Under 
Deze foto's zijn van mijn reis door Australie en Nieuw Zeeland. Met name de uitgestrekte vulkanische gebieden op het Noordereiland in Nieuw Zeeland waren voor mij als kunstenaar een grote inspiratiebron. Uiteraard gaat dit terugkomen in mijn eigen werk maar ook in de lessen aan cursisten. Meer hierover op de volgende pagina.

ZomerSchilder3Daagse 
Nieuwe technieken leren, materialen ontdekken, texturen maken of werken aan je eigen projecten. Tijdens deze drie dagen kom je helemaal in de schilderflow. De dagen ervoor kun je zelf thuis opstarten met ideeën en materiaal verzamelen, een doek kopen en vondsten zoeken die je kunt verwerken; materiaal van de straat, roest uit de schuur, elfenbankjes uit het bos of strandvondsten. Ik help je verder op weg. Je bent vrij om te schilderen zoals je wenst met of zonder materie. Het gaat om je eigen stijl, plezier en experiment. Je kunt ook starten vanuit een schilderopdracht. De cursus is voor beginners en gevorderden. We inspireren elkaar en sluiten de dag af met een korte werkbespreking.
Praktisch
Datum:
wo 27, do 28 en vrij 29 juni 2018, Concordiastraat 68 Utrecht
Schildertijd: 10.00-15.30 uur  - Lunch: rond 12.30 uur (zelf meebrengen) - Kosten: € 199,- 
Opgave info@elsvegter.nl


Schilderworkshop 'Dit ben ik'-  met Arianne Collee en Els Vegter
Wegens succes herhaald 
Een schrijf- en schilderdag over wie jij bent. In de ochtend neemt Arianne je mee aan de hand van simpele schrijfoefeningen om af te dalen in jezelf. In de middag ga je op creatieve wijze aan de slag met Els en componeer je met je eigen vondsten een 'zelfportret' op doek. Schrijf- of schilderervaring is niet noodzakelijk. We lunchen gezellig samen.
Praktisch
Zaterdag 13 oktober 2018 - tijd: 10.00 – 17.00 uur - locatie: atelier Els Vegter in Utrecht - kosten: € 95,- (incl. koffie/thee, zelf lunch meenemen) - materiaal: doekje, pasta, verf en kwasten aanwezig in atelier - meenemen: je eigen vondsten, foto's en voorwerpjes die je raken
info en opgave: info@draadvanarianne.nl

Workshop op verzoek
Wil je met een stel vriendinnen een gezellige en creatieve dag hebben? Je relatie een creatieve impuls geven in plaats van netflixen op de bank? Een familiedag met verf en vondsten? Er is veel mogelijk, zowel in het weekend, door de week als op een avond. Als jij je wensen kenbaar maakt, maak ik een offerte voor de mogelijkheden.
Mail info@elsvegter.nl

Schilderatelier om de week
Op vrijdag- en woensdagochtend zijn er vier schildergroepen. Deze inspirerende groep mensen komt om de week bij elkaar. Op de woensdagochtend is nog voldoende plek. Je bent hier van harte welkom om te schilderen, aan je eigen ideeën te werken of ik help je op weg met materiaal, verf en compositie. Wat ik je kan bieden is enthousiasme en ondersteuning, een klankbord in je creatieve proces. Mijn focus ligt op schilderen met materie en vondsten. Het is een praktische leerschool materiekunst. Plezier en experiment staan voorop. Verder kan het atelier voor jou een plek zijn voor verdieping van je eigen werk. Welkom in maart 2018 bij de nieuwe lessenserie! In de serie zitten 2 of 3 hele schilderdagen. Gemiste lessen kun je in een andere groep inhalen. Ook wekelijkse lessen zijn mogelijk. Bij 20 lessen krijg je 10% korting. 
Groep Vrijdag  Rood - 9/3 23/3 6/4 (dag) 20/4 4/5 18/5 1/6 (dag en 15/6
Groep Vrijdag 
Blauw - 16/3 30/3 13/4 (dag) 11/5 25/5 (dag) 8/6 22/6 (dag)
Groep Woensdag
 Wit - 14/3 28/3 11/4 2/5 (dag) 16/5 30/5 13/6 (dag) en 20/6 (samen)
Groep Woensdag 
Oranje - 7/3 21/3 4/4 18/4 (dag) 9/5 23/5 6/6 (dag) en 20/6 (samen)
Praktisch
Tijd: 10.00 uur tot 12.30 uur  - Materiaal: exclusief verf, inclusief pasta, mengmaterie en schilderpanelen - Kosten: € 299,- (10 lessen)

Opgave info@elsvegter.nl

      

Opgave per mail - Je kunt je nu inschrijven!
Met duidelijke vermelding van welke workshop. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Als je dit hebt ingevuld en retour stuurt, ben je aangemeld voor de schilderworkshop of cursus. Daarna ontvang je een btw-factuur voor de betaling. De lessen worden gegeven in het atelier in Utrecht. Panelen, pasta, koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Doeken, acrylverf, vondsten en ‘mengmaterie’ graag zelf meenemen.

Adres: Concordiastraat 68 Utrecht - studio 146 - vrij parkeren links van het hek.

_________________________________________________________________

De kleine lettertjes - annulerings- en betalingsvoorwaarden

Annuleren van een cursusinschrijving is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. De annuleringskosten zijn in dat geval 100,‐ euro voor een meerdaagse schildercursus en € 50,- voor een schilderdag. Als de factuur is verstuurd, is annulering niet meer mogelijk. Je kunt géén geld terug krijgen bij afwezigheid van één of meerdere dagen. Mocht de cursus geen doorgang vinden of is deze volgeboekt, dan ontvang je het betaalde cursusgeld volledig terug. Gemiste ochtendlessen kun je, waar mogelijk, later inhalen. Een gemiste workshop kan indien mogelijk gedeeltelijk gecompenseerd worden.